«

»

mei 27

UT Triathlon weer groot succes

Afgelopen zondag vond alweer de 32e editie van de UT Triathlon plaats. Een dag waarop (bijna) alle leden van Aloha wel te vinden waren. De opbouw begon op zaterdag, waar er vele broodjes zijn gesmeerd, enveloppen zijn ingepakt, hekken zijn geplaatst en de wisselzone en finish zijn opgebouwd. Na een dag van hard werken konden we genieten van een BBQ bij de blokhutten.

Zondagochtend mocht menig Alohaan vroeg zijn bed uit voor de laatste voorbereidingen voor de wedstrijd, het parcours werd nog eens nagelopen en de laatste checks werden uitgevoerd. Daarna mocht iedereen naar zijn post, om bijvoorbeeld het parcours te bewaken, baantjes te tellen of de deelnemers van water te voorzien. Het zonnetje scheen, de temperatuur was heel lekker en de dag verliep erg goed!

Aloha was niet alleen te zien als vrijwilliger, ook op het parcours waren we vertegenwoordigd. Onze cursisten konden eindelijk laten zien waarvoor ze 10 weken lang met ons hadden meegetraind.  En Bouke mocht optreden tijdens een voor hem thuiswedstrijd, zelfs het wegdek moedigde hem aan met een prachtige gepersonaliseerde stoepkrijtkreet.
Toen alle deelnemers waren gefinisht kon de afbouw weer beginnen, gelukkig maken vele handen licht werk en konden we daarna met zo’n 70 vrijwilligers genieten van Surinaams eten. Al met al een geslaagde wedstrijddag.

UTT 1 UTT 2 UTT 3

Geef een reactie