«

»

nov 20

Aloha Gebouwenloop 2017

De gebouwenloop is een hardloopwedstrijd op de Universiteit Twente. De start is in de Citadel en de wedstrijd loopt via o.a. de Zilverling en CarrĂ© naar de Horst. De finish bevindt zich boven aan de trappen van de Horsttoren.

Route-gebouwenloop

Hier is een uitgebreide beschrijving van de route te vinden.

Gebouwenloop 11 december 2017 !

De gebouwenloop zal dit jaar gehouden worden op 11 december 2017 vanaf 19:00. Deelname kost 4 euro, of 3 euro in de voorinschrijving.

Van tevoren kun je een startnummer reserveren door je in te schrijven, doe je dit voor 3 december dan kost je inschrijving maar 3 euro. Vervolgens kun je betalen (contant) voor het startnummer in de pauze op vrijdag 8 december (12:30-13:30) in de ontvangsthal van de Horst of Hal B

Voor vragen of verdere informatie stuur een email naar voorzitter@alohatriathlon.nl

Klik hier voor meer informatie!

Geef een reactie