«

»

nov 20

Aloha Gebouwenloop 2017

De gebouwenloop is een hardloopwedstrijd op de Universiteit Twente. De start is in de Citadel en de wedstrijd loopt via o.a. de Zilverling en Carré naar de Horst. De finish bevindt zich boven aan de trappen van de Horsttoren.

Route-gebouwenloop

Hier is een uitgebreide beschrijving van de route te vinden.

Gebouwenloop 11 december 2017 !

De gebouwenloop zal dit jaar gehouden worden op 11 december 2017 vanaf 19:00. Deelname kost 4 euro, of 3 euro in de voorinschrijving.

Van tevoren kun je een startnummer reserveren door je in te schrijven, doe je dit voor 3 december dan kost je inschrijving maar 3 euro. Vervolgens kun je betalen (contant) voor het startnummer in de pauze op vrijdag 8 december (12:30-13:30) in de ontvangsthal van de Horst of Hal B

Voor vragen of verdere informatie stuur een email naar voorzitter@alohatriathlon.nl

Klik hier voor meer informatie!

Geef een reactie