«

nov 08

Aloha gebouwenloop 2018

De gebouwenloop is een hardloopwedstrijd op de Universiteit Twente. De start is in de Citadel en de wedstrijd loopt via o.a. de Zilverling en Carré naar de Horst. De finish bevindt zich boven aan de trappen van de Horsttoren.

Route-gebouwenloop

Hier is een uitgebreide beschrijving van de route te vinden.

Gebouwenloop 26 november 2018 !

De gebouwenloop zal dit jaar gehouden worden op maandag 26 november 2018 vanaf 19:00. Deelname kost 3 euro voor early bird of 4 euro voor de latere registratie. Van tevoren kun je een startnummer reserveren door je in te schrijven. Vervolgens kun je je startnummer op de dag van het event ophalen om 18:30 bij de citadel. Let op: dit is alleen mogelijk indien je van tevoren betaald hebt.
Voor vragen of verdere informatie stuur een email naar alohagebouwenloop@gmail.com

Klik hier voor meer informatie!

Geef een reactie