↑ Terug naar Aloha Gebouwenloop

Wedstrijdinformatie

De gebouwenloop is een hardloopwedstrijd op de Universiteit Twente. De start is in de Citadel en de wedstrijd loopt via o.a. de Zilverling en Carré naar de Horst. De finish bevindt zich boven aan de trappen van de Horsttoren.

Route-gebouwenloop

Hier is een uitgebreide beschrijving van de route te vinden.

Gebouwenloop 11 december 2017 !

De gebouwenloop zal dit jaar gehouden worden op maandag 11 december 2017 vanaf 19:00. Deelname kost 3 euro voor early bird of 4 euro voor de latere registratie. Van tevoren kun je een startnummer reserveren door je in te schrijven. Vervolgens kun je je startnummer in de pauze op vrijdag 8 december in de ontvangsthal van de Horst of de Waaier komen ophalen na betaling van het inschrijfgeld (contant).

Voor vragen of verdere informatie stuur een email naar info@alohatriathlon.nl

Inschrijven

Schrijf je in op de volgende link.

Het gebouwenbeestklassement!

Na het succes van vorig jaar is de gebouwenbeestklassement er dit jaar wederom bij. We hebben een apart klassement voor verklede deelnemers, het gebouwenbeestklassement. De eisen voor de verkleedkleren zijn dat deze niet sportgerelateerd zijn, verder zal een jury beslissen of je outfit toereikend is om mee te doen aan het klassement of niet.

Nu ook met een teamklassement!

We hebben dit jaar ook weer een teamklassement. Je kunt je opgeven in een team van 4 mensen en de totaaltijd van alle deelnemers zal bepalen wie dit klassement wint. Dus, denk je dat jouw vereniging/studentenhuis/vriendenclub uit de beste gebouwenlopers bestaat? Geef je dan op als een team!

Borrel

Na dit spektakel is het dan toch echt tijd voor een drankje. In borrelkelder Diepzat kun je je eerste drankje gratis ophalen op vertoon van je startnum mer. Hier zal ook de prijsuitreiking zijn en huldiging van de winnaars. Zij komen op zijn minst eeuwige roem toe.

Betaling

In de pauze van vrijdag 8 december is het mogelijk om te betalen voor je inschrijving, dit kan je doen tijdens de pauze (12:30-13:30) in de ontvangsthal van de Horst of de Waaier. We zouden het erg op prijs stellen als je de inschrijvingskosten van €4 gepast kunt betalen. Voor de start van het evenement op 11 december kan je je startnummer ophalen.

Tassen

Omdat je start in de Citadel en uiteindelijk finisht in de Horst is het vervelend dat je je tas in de Citadel moet laten liggen. Daarom zorgen wij ervoor dat de tassen van de citadel naar de Horst verplaatst worden. Let op, dit is op eigen risico.

Start

De eerste deelnemer zal om 19:00 starten. Vanaf dan vertrekt er elke 10 seconden een deelnemer. De startlijst zal te vinden zijn op de volgende link.

Uitslagen

De uitslagen van de wedstrijd zullen zo snel mogelijk op de site bekend gemaakt worden. Je kunt de uitslagen van de vorige edities zien op de volgende link.

Deelname

Deelname aan het evenement is op eigen risico, en eventuele schade zal dan ook niet vergoed worden door of verhaald kunnen worden op de commissie of D.S.T.V. Aloha.