Terug naar Aloha gebouwenloop

Wedstrijdinformatie

De gebouwenloop is een hardloopwedstrijd op de Universiteit Twente. De start is in de Citadel en de wedstrijd loopt via o.a. de Zilverling en CarrĂ© naar de Horst. De finish bevindt zich boven aan de trappen van de Horsttoren.
Route-gebouwenloop

Hier is een uitgebreide beschrijving van de route te vinden.

Gebouwenloop 26 november 2018 !

De gebouwenloop zal dit jaar gehouden worden op maandag 26 november 2018 vanaf 19:00. Deelname kost 3 euro voor early bird of 4 euro voor de latere registratie. Van tevoren kun je een startnummer reserveren door je in te schrijven. Vervolgens kun je je startnummer op de dag van het event ophalen om 18:30 bij de citadel. Let op: dit is alleen mogelijk indien je van tevoren betaald hebt.
Voor vragen of verdere informatie stuur een email naar alohagebouwenloop@gmail.com

Inschrijven

Schrijf je in op de volgende link.

Het gebouwenbeest & teamklassement!

Na het succes van de afgelopen jaren is het gebouwenbeestklassement er dit jaar wederom bij. We hebben een apart klassement voor verklede deelnemers, het gebouwenbeestklassement. De eisen voor de verkleedkleren zijn dat deze niet sportgerelateerd zijn, verder zal een jury beslissen of je outfit toereikend is om mee te doen aan het klassement of niet.
We hebben dit jaar ook weer een teamklassement. Je kunt je opgeven in een team van 4 mensen en de totaaltijd van alle deelnemers zal bepalen wie dit klassement wint. Dus, denk je dat jouw vereniging/studentenhuis/vriendenclub uit de beste gebouwenlopers bestaat? Geef je dan op als een team!

Nu ook het verenigingsklassement!

Een nieuw klassement is dit jaar het verenigingsklassement. De winnende vereniging ontvangt hiervoor een wisseltrofee die een jaar in bezit houden mag worden. Bij dit klassement draait het niet alleen om het verzamelen van de beste gebouwenlopers maar ook om een zo groot mogelijk team. Probeer dus zoveel mogelijk mensen te verzamelen voor jouw vereniging indien je in het bezit wil komen van deze speciale trofee!

Borrel

Na dit spektakel is het dan toch echt tijd voor een drankje. In borrelkelder Diepzat kun je je eerste drankje gratis ophalen op vertoon van je startnummer. Hier zal ook de prijsuitreiking zijn en huldiging van de winnaars. Zij komen op zijn minst eeuwige roem toe.

Betaling

Er kan betaald worden via de op het inschrijvingsformulier aangegeven betalingsoptie. Indien dit fout is gegaan kan er contact met de organisatie worden opgenomen via alohagebouwenloop@gmail.com

Tassen

Omdat je start in de Citadel en uiteindelijk finisht in de Horst is het vervelend dat je je tas in de Citadel moet laten liggen. Daarom zorgen wij ervoor dat de tassen van de citadel naar de Horst verplaatst worden. Let op, dit is op eigen risico.

Start

De eerste deelnemer zal om 19:00 starten. Vanaf dan vertrekt er elke 10 seconden een deelnemer. De startlijst zal te vinden zijn op de volgende link.

Uitslagen

De uitslagen van de wedstrijd zullen zo snel mogelijk op de site bekend gemaakt worden. Je kunt de uitslagen van de vorige edities zien op de volgende link.

Deelname

Deelname aan het evenement is op eigen risico, en eventuele schade zal dan ook niet vergoed worden door of verhaald kunnen worden op de commissie of D.S.T.V. Aloha.