Terug naar Contact

Lid worden

Je kan bij Aloha op elk moment in het jaar lid worden. Ben je geïnteresseerd? Kom een keer meedoen bij onze trainingen.

Lid worden van Aloha kan door het inschrijfformulier ingevuld en ondertekend bij de secretaris in te leveren. Deze kan je hier downloaden. Let op: lid worden van Aloha is alleen mogelijk voor studenten en medewerkers van de Universiteit Twente en het Saxion die in het bezit zijn van een UnionCard. Neem voor meer informatie contact op met de secretaris via secretaris@alohatriathlon.nl.

 

Kosten (voor 2022-2023):

  • jaarlijkse contributie van 45,- euro of de halfjaarlijkse contributie van 25,- euro;
  • NTB -Lidmaatschap van 44.25 euro;
  • verenigingsheffing;
  • meehelpen als vrijwilliger bij de UT-Triathlon*; 
  • draaien van 2 bardiensten**;
  • Eventueel een atletenlicentie van de NTB van 31.5 euro***

 

*De UTT is het jaarlijkse triathlonevenement op de campus en het werd al georganiseerd voordat Aloha er was. Nadat Aloha werd opgericht is de UTT altijd door (oud)-leden georganiseerd en omdat we er zo dichtbij staan, vrijwilligen we massaal. Het is echt een geweldige ervaring om eens een dagje aan zo’n groot evenement bij te dragen. Je kan van alles doen, bijvoorbeeld parcourswacht, atleten de wisselzone in begeleiden, de vrijwilligers bevoorraden en nog veel meer! Na een mooie dag eten we vervolgens samen om nog even wat ervaringen te delen en kijken we weer uit naar de volgende editie!

**De bardiensten draaien we in het sportcentrum op de campus. Bij deze bardiensten staan we in onze prachtige oranje schorten sporters te helpen, die bijvoorbeeld een drankje komen doen in het sportcentrum. Het is super gezellig om dit met mede Alohanen of Alohennen te doen!! Na je bardienst kan je je geweldige ervaringen in ons boekje opschrijven, waar ook herinneringen in staan van voor jij überhaupt bent komen studeren. Het aller leukste is dat een groot deel van de opbrengst naar de verenging gaat, dus jij kan zo je steentje bijdragen aan alle traingingen en geweldige activiteiten binnen de vereniging. 

***De atletenlicentie is nodig voor als je divisiewedstrijden wil starten met het team van D.S.T.V. Aloha en Triathlon Club Twente (TCT). Ook is het voordelig als je van plan bent minstens 3 (recreatieve) wedstrijden te starten.