Terug naar Vereniging

Lustrum

2019

Aloha!

10 oktober 2019 is Aloha alweer 25 jaar geworden! Om dit te vieren heeft de Lustrumcommissie van 7 tot 13 oktober 2019 een hele week vol met leuke, gekke en sportieve activiteiten georganiseerd.

Ook dit jaar hebben we weer een mooie Palmboom gemaakt: klik hier om deze te downloaden!

Mocht je dit jaar het lustrum nou gemist hebben, zorg dan dat je zaterdag 12 oktober 2024 alvast in je agenda zet!

2014

Aloha!

In de week van 6 t/m 11 oktober 2014 heeft Aloha haar 4e Lustrum gevierd met veel activiteiten en gezelligheid. Gedurende de week zijn er een hoop foto’s gemaakt, heb jij ook foto’s gemaakt? Stuur ons dan even de link van je album door en dan zetten we deze erbij.

Verder is het natuurlijk leuk om ook na het lustrum in contact te blijven met elkaar, daarom zal de Facebook groep blijven bestaan en omgedoopt worden tot Aloha alumni groep. Mocht je geen Facebook hebben maar wel informatie willen ontvangen? Geef dan je contactgegevens door via lustrumaloha@gmail.com.

Kon je er niet bij zijn maar wil je het volgende lustrum absoluut niet missen?! Zet dan zaterdag 12 oktober 2019 alvast in je agenda! 😉

LuCo 2014
Abel, Eva, Lieke en Mariska

Palmboom

Naar Aloha traditie is bij dit lustrum de vierde Palmboom verschenen. Kon je er niet bij zijn maar ben je wel nieuwsgierig naar de verhalen in de Palmboom? Download hem dan hier.

Foto’s

Maandag BiersteDivisie
Dinsdag Gebouwenloop
Woensdag Clubkampioenschappen Zwemmen
Donderdag Fietswedstrijd
Vrijdag Verjaardagsfeestje
Zaterdag Oud-leden dag

dsc_9776