Terug naar Vereniging

Commissies

Binnen Aloha wordt er een hoop georganiseerd, dit kan alleen met behulp van de leden. Daarom nodigen wij je uit om actief te worden in een van de volgende commissies. Voor vragen kun je natuurlijk altijd bij het bestuur terecht.

Alohanium Commissie

De Alohanium commissie organiseert een keer per jaar een sportief weekend weg met de studenten triathlon vereniging uit Groningen, Tritanium.

Leden:
Dagmar Schouteten

Bar Commissie

De bar commissie (BaCo) zorgt ervoor dat de bar goed bemand is op de dagen dat Aloha bardienst heeft. De omzet die gedraaid wordt bij deze bardiensten zijn voor Aloha een belangrijke bron van inkomsten. De barcommissie organiseert ook de tapcursus en informeert je over de IVA cursussen van de sportkantine.

Leden:
Lotte Steenmeijer
Mathijs Tobé
Sara de Bruin

Batavierenrace Commissie

De Batavierenrace commissie (BataCo) organiseert de participatie van D.S.T.V. Aloha met een of enkele teams aan de jaarlijkse Batavierenrace. De BataCo stelt het (/de) team(s) samen en zorgen dat de participatie aan de race soepel verloopt.

Leden:
Dennis de Heus
Hessel van der Vegt

Kleding commissie

De kleding commissie (CloCo) regelt dat er meerdere keren per jaar een kleding bestelronde plaats vindt en zodat alle leden voorzien kunnen worden van hun Aloha tenue, meer info is hier te vinden: kleding .

Leden:
Lars Bossink
Mees Flapper
Charlotte Meijers
Helgi Knol
Birgit Schouteten
Francesca Zacché

Kokosnoot Commissie

De CocoCo is de commissie die verantwoordelijk is voor de Coconut, de nieuwsbrief van Aloha die elk kwartiel uitkomt. Elk kwartiel verzamelen zij alle evenementen die er binnen en rondom Aloha zijn gebeurd. Hier schrijven zij vervolgens artikelen over (of zij vragen een betrokken lid om een artikel te schrijven). Naast het schrijven van artikelen, werken zij ook aan het grafisch design, promotie en distributie van de Coconut.

Leden:
Dagmar Schouteten
Lotte Steenmeijer
Nikita Buitenhuis
Sarah Onrust

College van Advies

Het college van advies (CvA) adviseert het bestuur. Meestal bestaat deze commissie uit leden die al bestuurservaring hebben. De commissie wordt samengesteld door leden van het bestuur van Aloha en de commissie is cruciaal voor het goed functioneren van de vereniging. Ze adviseren het bestuur en staan beschikbaar als deze vragen hebben of feedback nodig hebben.

Evenementen Commissie

Naast hard trainen moet er natuurlijk ook ontspannen worden, dat is de taak van de EC. Zij organiseren maandelijks een leuke activiteit zoals schaatsen, een pubquiz, BBQ’en, stapavonden en nog veel meer. Daarnaast heeft de EC ook de taak om de DIES (verjaardag van Aloha) en het traditionele Nieuwjaars diner te organiseren. Dus aan gezelligheid geen gebrek bij Aloha

Leden:
Yasmin Nauta
Eline Meindertsma
Jolien Elbers
Hester van Wachem
Daan Assies
Hanna Heijs

Galacommissie

De galacommissie is verantwoordelijk voor de organisatie van het gala. Het gala wordt samen met andere sportverenigingen uit de sector georganiseerd, namelijk Kronos, Klein Verzet, Skeuvel en Slapping Studs.

Leden:
Birgit van de Burg
Sara de Bruin

Aloha Gebouwenloop Commissie

De Aloha Gebouwenloop Commissie (AloGeBoLoCo) organiseert ieder jaar de Aloha Gebouwenloop op de Universiteit Twente. Het initiatief dat ontstaan is tijdens het 4e lustrum van Aloha bestaat uit een kort hardloopwedstrijdje met vele trappen waarvan het parcour van de Citadel naar de Horst loopt.

Leden:
Dimitris Lolis
Birgit Schouteten
Iasonas Kandiloros
Francesca Zacché

Kas Commissie

De Kas Commissie (KasCo) controleert twee keer per jaar de boekhouding van Aloha en adviseert de penningmeester indien gewenst.

Leden:
Leon de Vries
Liselot Goris
Hessel van der Vegt
Dennis de Heus

Kanathlon Commissie

De Kanathlon Commissie is verantwoordelijk voor de organisatie van de kanathlon samen met D.K.V. Euros. De kanathlon is een combinatie van de sporten triathlon en kano. Eerst wordt een stuk gekanood, daarna gelopen en uiteindelijk gezwommen.

Leden:
Indy van Vliet
Daan Bossink

Kick-In Commissie

De Kick-In Commissie (Kick-InCo) is verantwoordelijk voor de promotie van Aloha bij de Kick-In, de introductie dagen van de Universiteit Twente.

Leden:
Pepijn Hoekstra

Lustrum Commissie

De Lustrum Commissie (LuCo) is een commissie die eens in de 5 jaar nodig is, namelijk tijdens het lustrum jaar van Aloha. Hierbij organiseren zij een week met allemaal spectaculaire activiteiten om het lustrum te vieren

Leden:
Tommie Verouden
Lotte Steenmeijer
Sara de Bruin
Birgit van der Burg
Pepijn Hoekstra

Promotie Commissie

De Promotie Commissie (PromoCo) verzorgt al het drukwerk voor Aloha, oa stickers en posters. Ze houden de huisstijl in de gaten en dat deze uniform is in gebruik bij meerder media. De commissie is ook verantwoordelijk van het updaten van de sociale media.

Leden:
Pepijn Hoekstra
Sarah Onrust

Statuten en HR Commissie

Deze commissie draagt zorg voor het bijwerken van de statuten en HR van de vereniging.

Leden:
Daan Assies
Pepijn Hoekstra
Charlotte Meijers

Technische Commissie

De Technische Commissie (TC) regelt vanalles rondom trainingen, zo proberen we de trainingen zo goed en leuk mogelijk te maken. We onderhouden de leenfietsen Aloha, en organiseren sportieve activiteiten zoals de 5 km hardlooptest, de 500 meter zwemtest en de clubkampioenschappen in het zwembad. Daarnaast onderhoudt de TC het contact met de trainers en indien nodig met het sportcentrum. De TC regelt jaarlijks trainerscursussen zodat de student trainers van Aloha goed training kunnen geven.

Leden:
Hessel van der Vegt
Jesper Boets
Lars Bossink
Liz Wabeke
Mees Flapper
Tristan Vlogman

Time Trial Commissie

De commissie (TTCo) organiseert een keer per jaar de Aloha time trial.

Leden:
Daan Bossink
Dennis de Heus

UT-Triathlon Organisatie Commissie

De UT-Triathlon organisatie commissie organiseert jaarlijks een grote wedstrijd. Deze wedstrijd is erg populair en bekend onder triatleten uit heel Nederland. De wedstrijd is ook al een aantal jaren onderdeel van de nationale competitie.

Leden:
Dagmar Schouteten
Nynke Luijten
Marleen Maassen van den Brink
Fleur Vialle
Mathijs Tobé
Agata Sowa

Verenigings Weekend Commissie

De Verenigings weekend commissie (VeWeCo) organiseert ieder jaar het verenigings weekend. Dit is een gezellig weekend weg met de vereniging waarbij vooral niet sport gerelateerde activiteiten worden gedaan.

Website Commissie

De website commissie (WebCo) zorgt ervoor dat de website goed werkt. Ze onderhouden ook alle digitale systemen die de vereniging gebruikt.

Leden:
Tommie Verouden
Lotte Steenmeijer
Mathijs Tobé

24 uurs triathlon Commissie

De commissie (24Co) organiseert 1 keer per jaar de 24 uurs triathlon, hierbij wordt er door teams 24 uur lang aan triathlon gedaan.

Leden:
Birgit van der Burg
Tristan Vlogman
Yasmin Nauta
Indy van Vliet