Terug naar Vereniging

Commissies

Binnen Aloha wordt er een hoop georganiseerd, dit kan alleen met behulp van de leden. Daarom nodigen wij je uit om actief te worden in een van de volgende commissies. Voor vragen kun je natuurlijk altijd bij het bestuur terecht.

De huidige commissie leden zijn te vinden in de tabel onder aan deze pagina. Met iedere commissie kan email contact opgenomen worden door op de naam van de desbetreffende commissie te klikken.

Bar Commissie

De bar commissie (BaCo) zorgt ervoor dat de bar goed bemand is op de dagen dat Aloha bardienst heeft. De omzet die gedraaid wordt bij deze bardiensten zijn voor Aloha een belangrijke bron van inkomsten. De barcommissie organiseert ook de tapcursus en informeert je over de IVA cursussen van de sportkantine.

Batavierenrace Commissie

De Batavierenrace commissie (BataCo) organiseert de participatie van D.S.T.V. Aloha met een of enkele teams aan de jaarlijkse batavierenrace. De BataCo stelt het (/de) team(s) samen en zorgen dat de race soepel verloopt. Ook organiseert de BataCo de cursus voor studenten en/of medewerkers van de UT en het Saxion die ze klaarstoomt voor de Batavierenrace.

College van Advies

Het college van advies (CvA) adviseert het bestuur. Meestal bestaat deze commissie uit leden die al bestuurservaring hebben.

Evenementen Commissie

Na hard trainen moet er natuurlijk ook ontspannen worden, dat is de taak van de EC. Zij organiseren borrels, BBQ’s, etentjes, stapavonden, etc. Dus aan gezelligheid geen gebrek bij Aloha.
Onder de belangrijke taken van de EC vallen ook het organiseren van de Aloha Tijdrit, die gehouden wordt als deel van de UTTC (Universiteit Twente Tijdrit Competitie), en de Aquathlon, die gehouden wordt als deel van de TTT (Twentse Triathlon Tour).

Galacommissie

De galacommissie is verantwoordelijk voor de organisatie van het gala. Het gala werd in het jaar 2016 voor het eerst georganiseerd samen met vier andere sportverenigingen, namelijk Arashi, Arriba, Cabezota en Vakgericht.

Gebouwenloop Commissie

De Gebouwenloop Commissie (GeBoCo) organiseert ieder jaar de Gebouwenloop op de Universiteit Twente. Het initiatief dat ontstaan is tijdens het 4e lustrum van Aloha bestaat uit een kort hardloopwedstrijdje met vele trappen waarvan het parcour van de Citadel naar de Horst loopt.

Kanathlon Commissie

De Kanathlon Commissie is verantwoordelijk voor de organisatie van de kanathlon samen met D.K.V. Euros. De kanathlon is een combinatie van de sporten triathlon en kano. Eerst wordt een stuk gekanood, daarna gelopen en uiteindelijk gezwommen.

Kas Commissie

De kas commissie (KasCo) controleert twee keer per jaar de boekhouding van Aloha en adviseert de penningmeester indien gewenst.

Technische Commissie

De technische commissie (TC) zorgt ervoor dat de trainingen plaats kunnen vinden en goed verlopen. De TC onderhoudt het contact met de trainers en indien nodig met het sportcentrum. Daarnaast organiseert de TC een aantal keer per jaar conditietesten.

UT-Triathlon Cursus Commissie

De UT-Triathlon cursus commissie (UTT Cursus) organiseert de jaarlijkse cursus voor studenten en/of medewerkers aan de UT en het Saxion. Met de cursus wordt je in ongeveer twee maanden klaargestoomd voor participatie aan de UT-Triathlon.

UT-Triathlon Organisatie Commissie

De UT-Triathlon organisatie commissie organiseert jaarlijks een grote wedstrijd. Deze wedstrijd is erg populair en bekend onder triatleten uit heel Nederland. De wedstrijd is ook al een aantal jaren onderdeel van de nationale competitie.

Verenigings Weekend Commissie

De Verenigings weekend commissie (VeWeCo) organiseert ieder jaar het verenigings weekend.

Website Commissie

De website commissie (WebCo) zorgt ervoor dat de website goed werkt. Daarnaast is er een ‘redacteur’ die o.a. regelmatig leuke stukjes schrijft of verzameld voor op de website.

Commissies en hun leden

BaCo
Eva Juffermans
Lars Bossink
BataCo
EC
CvA
Anne Siersema
Thijs Hekman
Eva Juffermans
EC
Bouke Scheltinga
Izak Hanse
Jefry Heddema
Koen Nijland
Nicolo Botteghi
Stef Koenis
Vincent Bloemen
Statuten en HR
Eva Juffermans
Diederik van der Valk

GeBoCo
Koen Nijland
Anders van Riesen
Nicolo Botteghi
Daan Bossink
Kanathlon Commissie

KasCo
Leon de Vries
Jefry Heddema
LuCo (2019)
Izak Hanse
Lars Bossink
TC
Pim Venderbosch
Mees Flapper
Floor Kerkhof
Daan Geijs
UTT Cursus
Maud Vleeming

UT-Triathlon OC
Lars Bossink
Jasmin Siersema
VeWeCo
Liselot Goris
Marijn den Hollander
Jasmin Siersema
WebCo
Diederik van der Valk
Eva Juffermans