Terug naar Vereniging

Commissies

Binnen Aloha wordt er een hoop georganiseerd, dit kan alleen met behulp van de leden. Daarom nodigen wij je uit om actief te worden in een van de volgende commissies. Voor vragen kun je natuurlijk altijd bij het bestuur terecht. De huidige commissie leden zijn te vinden in de tabel onder aan deze pagina. Met iedere commissie kan email contact opgenomen worden door op de naam van de desbetreffende commissie te klikken.

Bar Commissie

De bar commissie (BaCo) zorgt ervoor dat de bar goed bemand is op de dagen dat Aloha bardienst heeft. De omzet die gedraaid wordt bij deze bardiensten zijn voor Aloha een belangrijke bron van inkomsten. De barcommissie organiseert ook de tapcursus en informeert je over de IVA cursussen van de sportkantine.

Batavierenrace Commissie

De Batavierenrace commissie (BataCo) organiseert de participatie van D.S.T.V. Aloha met een of enkele teams aan de jaarlijkse batavierenrace. De BataCo stelt het (/de) team(s) samen en zorgen dat de race soepel verloopt. Ook organiseert de BataCo de cursus voor studenten en/of medewerkers van de UT en het Saxion die ze klaarstoomt voor de Batavierenrace.

College van Advies

Het college van advies (CvA) adviseert het bestuur. Meestal bestaat deze commissie uit leden die al bestuurservaring hebben. De commissie wordt samengesteld door leden van het bestuur van Aloha en de commissie is cruciaal voor het goed fucntioneren van de vereniging.

Evenementen Commissie

Na hard trainen moet er natuurlijk ook ontspannen worden, dat is de taak van de EC. Zij organiseren maandelijks een leuke activiteit zoals schaatsen, een pubquiz, BBQ’en, stapavonden en nog veel meer. Daarnaast heeft de EC ook de taak om de DIES (verjaardag van Aloha) en het traditionele Nieuwjaars diner te organiseren. Dus aan gezelligheid geen gebrek bij Aloha

Kokosnoot Commissie (CocoCo)

De CocoCo is de commissie die verantwoordelijk is voor de Coconut, de nieuwsbrief van Aloha die elk kwartiel uitkomt. Elk kwartiel verzamelen we alle evenementen die er binnen en rondom Aloha zijn gebeurd. Hier schrijven we vervolgens artikelen over (of we vragen een betrokken lid om een artikel te schrijven). Naast het schrijven van artikelen, werken we ook aan het grafisch design, promotie en distributie van de Coconut.

Galacommissie

De galacommissie is verantwoordelijk voor de organisatie van het gala. Het gala werd in het jaar 2016 voor het eerst georganiseerd samen met vier andere sportverenigingen, namelijk Arashi, Arriba, Cabezota en Vakgericht.

Gebouwenloop Commissie

De Gebouwenloop Commissie (AloGeBoLoCo) organiseert ieder jaar de Gebouwenloop op de Universiteit Twente. Het initiatief dat ontstaan is tijdens het 4e lustrum van Aloha bestaat uit een kort hardloopwedstrijdje met vele trappen waarvan het parcour van de Citadel naar de Horst loopt.

Kanathlon Commissie

De Kanathlon Commissie is verantwoordelijk voor de organisatie van de kanathlon samen met D.K.V. Euros. De kanathlon is een combinatie van de sporten triathlon en kano. Eerst wordt een stuk gekanood, daarna gelopen en uiteindelijk gezwommen.

Kas Commissie

De kas commissie (KasCo) controleert twee keer per jaar de boekhouding van Aloha en adviseert de penningmeester indien gewenst.

Technische Commissie

De Technische Commissie (TC) regelt vanalles rondom trainingen, zo proberen we de trainingen zo goed en leuk mogelijk te maken. We onderhouden de leenfietsen Aloha, en organiseren sportieve activiteiten zoals de 5 km hardlooptest, de 500 meter zwemtest en de clubkampioenschappen in het zwembad. Daarnaast onderhoudt de TC het contact met de trainers en indien nodig met het sportcentrum. De TC regelt jaarlijks trainerscursussen zodat de student trainers van Aloha goed training kunnen geven.

UT-Triathlon Cursus Commissie

De UT-Triathlon cursus commissie (UTT Cursus) organiseert de jaarlijkse cursus voor studenten en/of medewerkers aan de UT en het Saxion. Met de cursus wordt je in ongeveer twee maanden klaargestoomd voor participatie aan de UT-Triathlon.

UT-Triathlon Organisatie Commissie

De UT-Triathlon organisatie commissie organiseert jaarlijks een grote wedstrijd. Deze wedstrijd is erg populair en bekend onder triatleten uit heel Nederland. De wedstrijd is ook al een aantal jaren onderdeel van de nationale competitie.

Verenigings Weekend Commissie

De Verenigings weekend commissie (VeWeCo) organiseert ieder jaar het verenigings weekend.

Website Commissie

De website commissie (WebCo) zorgt ervoor dat de website goed werkt. Daarnaast is er een ‘redacteur’ die o.a. regelmatig leuke stukjes schrijft of verzameld voor op de website.

Commissies en hun leden

BaCo Lotte Steenmeijer Tommie Verouden Dagmar Schouteten BataCo Izak Hanse (Commissaris Luiaard) Dennis de Heus (Commissaris Klok) CvA Lars Bossink Ron Kooman Tommie Verouden Mees Flapper Sarah Onrust
EC Birgit van der Burg Hester van Wachem Jolien Elbers Lars van Balderen Sara de Bruin Yasmin Nauta Nanothlon  Er is momenteel niemand lid van de Nanothlon AloGeBoLoCo Er is momenteel niemand lid van de AloGeBoLoCo
Kanathlon Commissie Er is momenteel niemand lid van de Kanathlon Commissie KasCo Leon de Vries Liselot Goris Hessel van der Vegt Dennis de Heus LuCo  Er is geen lustrum dit jaar 🙁
TC Mees Flapper (Voorzitter) Lotte Steenmeijer (Secretaris) Hessel van der Vegt (Penningmeester) Lars Bossink (Commissaris Fiets Fixen) Tristan Vlogman (Commissaris Sportformule) UTT Cursus Er is momenteel niemand lid van de UTT Cursus UT-Triathlon OC Agata Sowa Hein Huyskes Mathijs Tobé Fleur Vialle Dagmar Schouteten Nynke Luijten
AloVeWeCo  Jesper Boets Tristan Vlogman Eline Meindertsma Lucas Janssen Dennis de Heus WebCo Tommie Verouden Lotte Steenmeijer PromoCo Pepijn Hoekstra Sarah Onrust
CocoCo Dagmar Shouteten Lotte Steenmeijer Sarah Onrust Nikita Buitenhuis