Kick-In

Aloha!

Welkom bij D.S.T.V. Aloha! Ben jij té hardcore voor 1 sport, kom dan bij Aloha en beoefen er 3 (of meer, toetje eten is ook een sport)! We bieden trainingen aan voor zwemmen, fietsen en hardlopen.

Interesse?

Als je gratis een training (of drie!) mee wilt doen kun je je hier opgeven om toegang te krijgen tot ons inschrijfsysteem, vul je naam in onder het kopje ‘Guests’ en kom vrijblijvend een keertje meetrainen!

Al genoeg nieuwe dingen de eerste week van het nieuwe collegejaar? Of ben je nog niet overtuigd dat je genoeg tijd hebt naast je studie voor sporten (spoilers: dat heb je).  Schrijf je gerust in, je kunt het hele jaar lang drie keer gratis mee te trainen om te kijken wat je er van vindt.

Over ons

Wij zijn de studenten triathlon vereniging, wat inhoudt dat we meerdere keren per week samen zwemmen, fietsen en hardlopen. We hebben ongeveer 75 leden van absolute beginners tot professionele triatleten die altijd beschikbaar zijn voor tips en adviezen. Dat we niet zo groot zijn betekent ook dat we elkaar allemaal goed kennen en naast sporten ook veel activiteiten samen doen, zoals een spontane duik in het Rutbeek met gezamenlijk eten achteraf, een toetje na trainingen, of klootschieten!

Hieronder staan onze zomertrainingen, in de winter verandert het schema een beetje, omdat het buitenzwembad gesloten is. Zoals je kunt zien hebben we een hoop trainingen, maar laat dat je niet afschrikken: veel leden kiezen hun trainingen per week/onderdeel. Ze zijn niet verplicht .  Daarnaast zijn mensen altijd in voor een rondje lopen, zwemmen, of op de fiets op zoek naar het beste ijs in Twente.

TrainingDagTijdLocatie
Zwemmen (conditie)Ma18:00 uurUT-buitenzwembad
Fietsen (beginners & gevorderden)Di18:30 uurVerzamelen bij het sportcentrum
Zwemmen (techniek)Wo20:00 uurUT-buitenzwembad
HardlopenDo19:30 uurUTrack
Zwemmen (conditie)Vrij20:30 uurUT-buitenzwembad

Activiteiten

Het leven draait niet alleen om sporten, we organiseren ook een hoop activiteiten, door het jaar heen, naast de trainingen om. Onder andere het gala, taartenbakwedstrijd en paasontbijt zijn jaarlijkse eendags-pareltjes. Voor langdurig vermaak hebben we het verenigingsweekend en Aloha-in-de-bergen in de aanbieding.

Hieronder een korte indruk van afgelopen jaar, voor meer gekkigheid, Check ff onze Insta!

Onze meer sportieve activiteiten, behalve natuurlijk meedoen aan triathlons, zijn onder andere de enige echte Gebouwenloop (een hardloopwedstrijdje door de gebouwen van de UT) en de UT-Triathlon. Naar die laatste komen jaarlijks rond de 700 deelnemers en 1500 bezoekers. Dit evenement is volledig georganiseerd door (oud-)leden van D.S.T.V. Aloha, en is meestal de eerste triathlonwedstrijd van het seizoen in Nederland!

De 37e editie van de UT-Triathlon heeft op 14 mei 2023 plaatsgevonden, voor meer informatie zie http://www.uttriathlon.nl

Contact

Heb je vragen, suggesties of een selfie die je graag met ons wilt delen? Je kunt altijd contact opnemen met onze Kick-In commissie of het Bestuur