Terug naar Wedstrijden

Gebouwenloop

De Aloha Gebouwenloop is een begrip op de UT en wordt sinds het vierde lustrum van triathlonvereniging D.S.T.V. Aloha in 2014 elk jaar met veel plezier georganiseerd. Het parcours start in de Citadel en gaat via loopbruggen door de Ravelijn, Zilverling, Hal B, Carré en de Westhorst naar de finish op het topje van de Horsttoren! Doe mee met deze unieke hardloopwedstrijd en trotseer de uitputtende trappen van de Horst. Na afloop kun je bijkomen met er een borrel in de Horstkelder met een gratis drankje. Deze editie is het mogelijk om mee te doen in teams van vier. Traditiegetrouw is er ook een prijs voor het Gebouwenbeest, degene met de meest originele outfit. Klik hier om je in te schrijven!

  • De Aloha Gebouwenloop 2024 vindt plaats op woensdag 14 februari.
  • De race begint rond 19:00.

Inschrijven

Inschrijven kan hier. De kosten voor deelname zijn € 4,-. Je inschrijving wordt definitief nadat je betaald hebt. Je krijgt een mail met informatie hoe te betalen.

Wedstrijdinformatie

Er is een mannen- en een vrouwenklassement. Daarnaast is er een teamklassement voor teams van vier (gemixt). Je moet je teamgenoten opgeven op het inschrijfformulier. De tijd die telt is de som van alle individuele lopers. Als laatste is er het Gebouwenbeest. Deze competitie kan gewonnen worden door de deelnemer die het best verkleed is. Aan het eind van de wedstrijd is er iets lekkers om mee op te frissen en daarna een borrel in de Horstkelder. Het eerste drankje is gratis! De prijsuitreiking zal ook hier zijn zodra de tijden verwerkt zijn.

Vrijwilligers

Bij deze wedstrijd zijn vrijwilligers onmisbaar. Lijkt jou het traplopen helemaal niks? Schrijf je dan in als vrijwilliger op deze pagina. Heel erg bedankt, je hulp wordt gewaardeerd!

Informatie en contact

  • Verdere informatie over de wedstrijd wordt via email gestuurd naar alle deelnemers en vrijwilligers.
  • Voor overige vragen of opmerkingen kun je terecht bij gebouwenloop@alohatriathlon.nl
  • We hopen je te zien op 14 februari!

Foto-impressie

Route

Foto’s

https://drive.google.com/drive/folders/1hGgULGGcTUuDb6fmfLRuaNBCrg7RpnRy Foto’s door Pepijn Hoekstra

Inschrijven

Met het formulier hieronder kun je je inschrijven voor de aankomende editie van de Gebouwenloop! Wil je daarnaast graag vrijwilliger zijn, dan is dat helemaal super, en verwijzen we je graag door naar deze pagina. Laden…

Uitslagen

 Voorgaande jaren https://www.alohatriathlon.nl/category/uitslagen-gebouwenloop/

Vrijwilligers

Heel erg fijn dat je ons wilt helpen om de Gebouwenloop ook dit jaar weer soepel te laten verlopen! Je kunt je via het formulier hieronder opgeven. Laden…