Introductie trainingen

Tijdens de eerste twee weken van het derde kwartiel zijn er weer open trainingen bij Aloha triathlon. Of je nieuw bent bij zwemmen, fietsen en lopen of dat je al jaren ervaring hebt maakt niet uit. De trainingen worden op jouw niveau gegeven, er is voor ieder wat wils. Als je in de eerste twee weken niet kan, ben je natuurlijk ook daarna welkom op een training. Stuur dan gewoon even een mail naar het bestuur (bestuur@alohatriathlon.nl).

Wat: Hardlooptraining interval Wanneer: 19:30-21:00 donderdag 7 en 14 februari Waar: U-track op de campus Benodigdheden: Kom in hardloopkleren en schoenen, aangepast aan de temperatuur. Breng ook een flesje of bidon met water mee. Je kan na afloop douchen in het sportcentrum. We zullen in de kantine thee drinken als afsluiting van de training.  

Wat: Zwemtraining Wanneer: 20:00-21:00 woensdag 6 en 13 februari Waar: Binnenzwembad Benodigdheden: Neem zwemspullen(zwembroek of badpak/bikini), een zwembril en eventueel een badmuts mee. Na afloop kan je douchen en omkleden in het zwembad. Er zal na afloop een lekker toetje zijn voor de liefhebbers.  

Wat: Coretraining Wanneer: 21:00-22:00 Dinsdag 5 en 12 februari Waar: Sportzaal 3 (Sportcentrum) Benodigdheden: Sportkleding en een bidon. In de wintermaanden is er in plaats van fietstraining een rompstabiliteitstraining.

Als je niet alle spullen heb die nodig zijn voor een training kan je het bestuur mailen (bestuur@alohatriathlon.nl). Veel spullen kan je lenen van Aloha. Alle aangegeven tijden zijn de tijden dat de trainingen beginnen. Dat betekend dat je dan dus omgekleed moet zijn. Kom dus iets eerder als je je nog moet omkleden. Als je nog vragen hebt, schroom niet om ze te stellen. Tot snel!