Aankondiging Janwillem Memorialloop

Janwillem Meurs was jarenlang looptrainer bij Aloha. Na zijn plotselinge overleiden vorig jaar in maart lijkt het ons mooi om, ter nagedachtenis, de Janwillem Memorialloop te organiseren. Dit zal plaatsvinden op zaterdag 16 maart, vanaf 10:00 uur bij het sportcentrum op de UT.

Om 10:00 uur rennen we gezamenlijk vanaf het sportcentrum zo’n 2-3 km naar het noorden, het bos in. Daar zal een rondje worden uitgepijld van ongeveer 5 kilometer waar we een ‘wedstrijd’ gaan lopen. Hierbij zal niet de snelste loper winnen, maar de loper die van tevoren het beste zijn/haar eindtijd voorspelt (kleinste procentuele verschil). Hierbij is een horloge dragen niet toegestaan. Na afloop zullen we weer terug lopen naar het sportcentrum waar gedoucht kan worden. Als iedereen weer fris is doen we een kopje koffie/thee met iets lekkers en zal de prijsuitreiking zijn.

Aanmelden voor de Janwillem Memorialloop kan door te mailen naar boukescheltinga@gmail.com. Stuur ook gerust een mail bij vragen en/of opmerkingen.