34e editie UT-Triathlon wederom een succes

Afgelopen zondag 26 mei vond alweer de 34e editie van de UT-Triathlon plaats. Deze wedstrijd wordt elk jaar georganiseerd en is elk jaar een hoogtepunt voor veel van onze leden. Dit jaar was er tijdens de UTT zelfs de mogelijkheid om de titel Nederlands Studenten Kampioen triathlon te veroveren! Deze eer ging naar Tom de Wilt bij de mannen, bij de vrouwen was het Geke Kloosterziel die aan het langste eind trok.

Als Aloha waren we zeker ook aanwezig (veelal als vrijwilligers, maar ook ik de wedstrijd), zo was het Floor Metz die het zilver pakte op het NSK bij de dames en Ron Koomen wist een knappe vierde plek te veroveren bij de heren.

Daarnaast deden ook alle cursisten mee vanuit de UT-Triathlon cursus, die het allemaal ook goed naar hun zin hebben gehad tijdens hun eerste triathlon! Vooral de looptijden over 5,2 km(?) waren erg goed na al gezwommen en gefietst te hebben.

Kortom, het was een geslaagde dag met een goed georganiseerde wedstrijd! Daarom bedanken we alle vrijwilligers en uiteraard de organisatie en kijken we nu al uit naar volgend jaar!

Wil je nog even nagenieten van dit mooie evenement of ben je gewoon benieuwd hoe het er allemaal uitzag? Ga dan naar www.uttriathlon.nl voor foto’s en uitslagen.