Kick-In 2023

Kick-In 2023


Aloha! Welkom op de website van D.S.T.V Aloha, de studenten triathlon vereniging van de Universiteit Twente. Wij zijn een vereniging van ongeveer 80 leden die één ding met elkaar gemeen hebben: we houden van sport en gezelligheid, en het liefst tegelijk!

Bijna iedere dag van de week staat er een training op het programma die je kunt volgen als je dat wilt. We hebben losse zwem-, fiets- en hardlooptrainingen (want alle drie achter elkaar doen we alleen bij wedstrijden). Na onze trainingen eten we regelmatig toetje of gaan we thee drinken in de Sportkantine.

Naast het sporten vinden we het ook heel leuk om samen andere activiteiten te doen en te organiseren, zoals schaatsen, bakwedstrijden en verenigingsweekenden.

Klinkt dit als waar jij naar zoekt in een vereniging? Schrijf je dan vooral in voor een gratis en vrijblijvende introtraining! Je hoeft hiervoor geen ervaring te hebben met de sport. Je kunt je inschrijven door op de onderstaande knop te drukken:

Doe mee met een introductietraining

 

Wil je nog meer te weten komen over Aloha?

Lees meer over Aloha

 

Heb je nog vragen?

Stuur ons een e-mail

 

We zijn tijdens de Kick-In op verschillende plekken te vinden, kom ons vooral opzoeken (draai je mobiel om de tabel volledig weer te kunnen geven):

Wo 23 augustus Za 26 augustus Wo 30 augustus Do 31 augustus
Openingsmarkt Sportdag Zomerfestival Kick-out-festival
9:30 – 15:00 12:00 – 16:30 12:00 – 16:30 14:00 – 19:00
UTwente UTwente Saxion UTwente
De Opening Fair is dé start van de Kick-In. Nadat je je hebt geregistreerd, kan je op de Opening Fair ontdekken wat de vele verenigingen van de Universiteit Twente te bieden hebben op het gebied van onder andere sport. Hier zal Aloha staan om jou meer te laten zien waar de vereniging voor staat met onze prachtige stand. De sportdag is dé plek om D.S.T.V. Aloha beter te leren kennen! Je kan tijdens de sportdag meedoen aan een mini-triathlon, bowlen met kokosnoten en met huidige leden van Aloha praten! Tijdens het Summer Festival kun je ons ook op het Saxion beter leren kennen! We zullen hier staan met onze geweldige Aloha stand. Dit oranje kleurende pareltje is van heinde en verre te zien en zal je dus zeker niet missen, wanneer je naar deze fair gaat! Tijdens het Kick-Out Festival kan je nog een keer kennis maken met wat het studentenleven te bieden heeft. Hier kan je nog een keer met de leukste studentensportvereniging D.S.T.V. Aloha kennis maken! Kom vooral langs en vermaak je de hele middag.