Van der Poel Tour

Nadat het in juli was afgelast vanwege de regen (de groep ging in plaats daarvan poolen), koos de EC begin september weer een zeer regenachtige avond om eindelijk de Van der Poel Tour te organiseren. Gelukkig waren de deelnemers niet bang voor wat motregen, dus na het vullen van hun buikjes met een lekkere pokébowl van een nieuwe plek genaamd Aloha (wij waren eerst), en natuurlijk het eten van wat Van der Poel ijs, gingen ze op een epische zoektocht. Wie van de twee teams kon als eerste zijn bingokaart vullen?

De EC besloot dat het Tour-gedeelte van de Van der Poel Tour zou worden overgeslagen. Dit resulteerde in het grandioze schouwspel van twee groepen Alohans die rondrenden rond Van der Poel in de Enschedese binnenstad en verschillende belachelijke opdrachten uitvoerden. Ze beeldden een ijshoorntje uit, deden fietstrucjes, probeerden een selfie te nemen met Mathieu, doopten hun tenen in een zwembad en nog veel meer tijdens de heftige anderhalf uur durende strijd – allemaal met bewijs in de vorm van Whatsapp-foto’s.

Uiteindelijk verzoende iedereen zich onder het genot van een drankje bij Friends, waar de groep zelfs werd vergezeld door een paar oude Mahalo vrienden!