28ste Dies

Aloha!!!

Maandag 10 oktober vierden we de verjaardag van de vereniging (de dies), en woehoeeeh dat was leuk!

Eerst aten we heerlijke taarten, gebakken door leden van de EC. Er waren veel mensen aanwezig op de dies, maar gelukkig was er genoeg taart voor iedereen. We nemen aan dat de taarten in de smaak vielen bij de meeste mensen, want het gemiddelde aantal stukken taart dat werd genuttigd was 3,4 per persoon plus een heleboel slagroom die niet mocht worden vergeten!
Terwijl de mensen nog bezig waren hun 3e stuk taart weg te eten, was er natuurlijk ook een Kahoot onderdeel van dit verjaardagsfeestje. Team “Lars + Aanhang” bracht de overwinning mee naar huis, maar ik moet zeggen dat de meeste leden de vereniging goed kennen.

Daarna gingen we op de fiets (als een echte triatlonvereniging natuurlijk) naar het bowlingcentrum. Wat enorm opviel is dat een bowlingcarrière voor sommige mensen nog steeds als een reële optie mag worden gezien. Voor anderen is één keer per jaar bowlen meer dan genoeg… Maar desalniettemin was het voor iedereen erg leuk!
Aan het einde van de avond was er natuurlijk een feestje in Vestingbar. De (oranje en blauwe!) verjaardagsshotjes zagen er erg mooi uit maar waren helaas niet allemaal even lekker (persoonlijk niet zo’n fan van blue curaçao met watermeloensiroop maar alles voor de Aloha-kleuren).

Even voor 12 uur hebben we een verjaardagsliedje opgezet en hebben we ons los gedanst in Vestingbar tot we heel erg moe waren.
Wat een leuke verjaardag! Hopelijk zijn jullie er volgend jaar allemaal (weer) bij!

bowlengroepsfoto VBtaart