Teamcompetitie 2022

Aloha!

Afgelopen jaar hebben een aantal dames en heren van Aloha weer meegedaan met de Teamcompetitie. Onze Alohanen en Alohennen zijn het hele land doorgereisd om mee te doen aan verschillende en unieke wedstrijden. Zo zijn we het seizoen gestart bij onze eigen UT-Triathlon, maar zijn we ook onder andere naar Groningen, Rotterdam, Zeewolde en Klazienaveen geweest.
Net zoals afgelopen jaren hebben we ons team samen met Triathlon Club Twente gevormd, waardoor de dames in de eerste en tweede divisie, en de heren in de tweede divisie konden starten. Het was leuk om te zien dat we dit jaar ook in onze eigen Aloha-pakjes van start konden gaan, zodat ons oranje-blauw ook in andere steden vertegenwoordigd werd.
Al met al kijken we terug op een erg leuk en succesvol seizoen. We hopen volgend jaar weer mee te kunnen doen met een grote groep Alohanen en -hennen!